JESSIKA VOLF

Shiatsu therapeut

Mijn naam is Jessika Volf (1971). Naast mijn praktijk ben ik als sociaal werker in dienst bij een welzijnsorganisatie. Ik houdt ik mij bezig met het welzijn van mensen.
Ik ben ruim ervaren in het coachen van (groepen) volwassenen en jongeren. 
Veel plezier haal ik uit ondersteunen van burgerinitiatieven en werken aan leefbaarheid in wijken en buurten.

SHIATSU EN IK

Eind 2009 kwam ik in aanraking met Shiatsu. Dit maakte veel indruk op mij. Op lichamelijk gebied maar zeker ook emotioneel en spiritueel. Shiatsu bekijkt de mens in al zijn aspecten en dat uitgangspunt van werken resoneerde diep in mij. Het gevoel van geheel en heel zijn wil ik graag delen met anderen en is mijn drijfveer om mensen verder te helpen.

Ik ben opgeleid tot Shiatsu therapeut aan ShinzuiKai Shiatsu Academy te Brussel. In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan als docent basiscursus Shiatsu en assisteerde ik bij verschillende leerjaren bij ShinzuikKai. In 2010 opende ik mijn praktijk.

Voor mijn accreditatie volg ik regelmatig verschillende deskundigheidsbevordering. Zo heb ik mooie tijden ervaren in Frankrijk, België, Japan en Duitsland. In juni 2014 heb ik de opleiding tot Sensi® therapeute succesvol afgerond.

Aandacht, intuïtief, humor, ervaring, kennis, realistisch, integriteit en zorgvuldigheid zijn termen die mijn werkstijl omschrijven. Ik werk met mensen die er aan toe zijn om te veranderen wat niet meer voor hen past. Alle behandelingen zijn op maat gemaakt voor jou.

 

maak een afspraak

Jessika Volf 
Email: info@jessikavolf.com